Quantcast
Televisie

Huis Gemaakt: welke drie koppels vallen af?

In de vijfde aflevering van Huis Gemaakt, is het tijd voor de afvalrace. Zes koppels leveren een volledig afgewerkte slaapkamer af, maar slechts drie duo’s mogen verder bouwen aan de volgende ruimte. De andere drie vallen onherroepelijk af.

In Huis Gemaakt zetten alle koppels alles op alles om de strakke deadline van hun afgewerkte slaapkamer te halen. In amper zeven dagen tijd toverden ze de bouwvallige ruimtes in Kortrijk, Lokeren en Laakdal om tot eigentijdse slaapkamers. De jury, Gert Voorjans en Cerina Marchetta, onderwerpt hun aan een grondige inspectie.

Lokeren

Voor ons voelt het echt al aan als óns huis”, klinkt het bij Ruben in Lokeren. “Behalve die ene rare kamer dan.” Die rare kamer is de droom slaapkamer van Pieter en Anaïs, inclusief een muur in gebrand hout. Wanneer jurylid Cerena de muur aanraakt, krijgt ze zwarte handen. Gert en Cerina staan in Lokeren voor een hartverscheurende keuze: “Jullie zijn echt aan elkaar gewaagd”.

Laakdal

In Laakdal zit er voor Emiel en Davina niets anders op dan een nachtje door te werken. Drie uur voor de deadline vloekt Emiel wanneer er een groot probleem optreedt met zijn zelfgemaakte deur. In de kamer ernaast volgen Amber en Kenny een opvallend strakke planning. Beide koppels willen koste wat het kost winnen, maar slagen ze erin om hun slaapkamer op tijd af te maken?

Kortrijk

Harry en Jerina werken in Kortrijk enthousiast verder en ze zitten goed op schema voor hun kinderkamer. Jerina wil met LED verlichting onder het bed zorgen voor een extra touch. “Zo kunnen er nooit monsters onder kruipen.” Femke en Tobias willen een volledige kastenmuur in de slaapkamer en dat zorgt voor extra stress.

Wanneer de jury langskomt, is interieurarchitect Gert voor één van de koppels niet mals. “Het spiegeltje aan de muur is echt zieligDat je op pad moet gaan voor een nageltje hiervoor… Ik kan niet geloven dat de muur hiermee bekleed is.” Welk koppel mag het huis in Kortrijk verder afwerken?

Huis Gemaakt, woensdag 7 april 2021 om 20.40 uur bij VTM en op VTM GO.

Toon meer

Gerelateerde berichten