Quantcast
Voorjaar 2021

Ianthe Tavernier en Saartje Vandendriessche krijgen tv-programma op Proximus Pickx+

Op 29 april gaat de nieuwe digitale Proximus-zender Pickx+ van start. Ianthe Tavernier en Saartje Vandendriessche krijgen daar een eigen programma.

Saartje Vandendriessche (46) mag vanaf 28 mei haar eigen talkshow Saartje! presenteren en Ianthe Tavernier (32) zal te zien zijn in Fresh Viral. Daarin verkent de Buurtpolitie-actrice de wereld van online content en die van de sterren.

De nieuwe zender Pickx+ zal vanaf 29 april te zien zijn op Proximus en brengt een mix van internationale-en eigen programma’s. Bij de start krijgt de kijker nog niet alle programma’s te zien en ligt de focus vooral op internationale series en talkshows, zoals: Late Late Show en The Drew Barrymore Show

Saartje!

Naast internationale content, brengt de zender ook eigen programma’s. Zo krijgt Saartje Vandendriessche haar eigen talkshow Saartje!. De voormalige presentatrice houdt van een uitdaging en is tevreden dat de VRT haar de kans gunt om op Proximus te presenteren.

“Een eigen talkshow is altijd al een stiekeme droom van me geweest. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met mijn productieploeg een leuke en gevarieerde show te maken, die de kijkers kan boeien en waarin ze zichzelf herkennen.”

Saartje Vandendriessche

Fresh Viral

Buurtpolitie-actrice en zangeres Ianthe Tavernier krijgt ook haar eigen programma onder de naam Fresh Viral. In het gloednieuwe programma krijgt de kijker een blik in de wereld van de populairste online content en die van de sterren. Presenteren stond al lang op haar lijstje en ze is blij dat ze dit eindelijk kan afvinken.

“Ik moet gezien mijn beperkte ervaring uiteraard nog groeien in deze rol, maar het zou me wel moeten liggen denk ik, want ik ben een echte babbelkous. Van mijn eerste draaidag voor Fresh Viral heb ik echt genoten. Het was zo leuk om nog eens met mensen, coronaproof, op de set te staan! Het smaakt absoluut naar meer en ik hoop dat de kijkers er binnenkort ook van zullen genieten.”

Ianthe Tavernier

Sverre Denis

Naast Saartje Vandendriessche en Iante Tavernier zal ook het Brussels model Sverre Denis op de zender te zien zijn als presentator van een sport-realityprogramma. Pickx+ wil volop de kaart trekken van sterke persoonlijkheden, die elk hun stem geven aan onderwerpen waar ze een passie voor hebben. Tot slot zal er op Pickx+ ook heel wat sport te zien zijn, zodat ook de sportliefhebber zich kan uitleven.

Pickx+ wordt op donderdag 29 april 2021 gelanceerd op Proximus TV.
Saartje!, vanaf vanaf 28 mei op Pickx+.

Toon meer

Gerelateerde berichten