Interieurarchitect Bart zoekt vakantiepand in ‘Huizenjagers Vakantiehuizen’

Huizenjagers Vakantiehuizen - © SBS BelgiumHuizenjagers Vakantiehuizen - © SBS BelgiumHuizenjagers Vakantiehuizen - © SBS Belgium

Nu corona de vakantieplannen van iedereen grondig in de war stuurt, zijn steeds meer Vlamingen op zoek naar een buitenverblijf in eigen land. Daarom stort Huizenjagers zich vanaf maandag uitsluitend op de vakantiewoningenmarkt in de nieuwe reeks Huizenjagers Vakantiehuizen.

6 weken doorkruisen 18 makelaars heel België om kandidaat-kopers weg te laten dromen bij staycationpareltjes van eigen bodem. Genieten van de ongerepte natuur in een Ardense chalet, uitwaaien in een tiny house aan de kust of leven als God in België in een rustiek vakantiehuis in Limburg. De mooiste plekken hoeven niet altijd ver weg te zijn.

Bart en Dennis: Blind Gekocht architect zoekt vakantiehuis om te renoveren
Budget €150.000

Interieurarchitect Bart Appeltans, bekend van Blind Gekocht, bijt de spits af in de eerste week. Hij wil een unieke vakantiewoning in de Ardennen, die hij volledig naar zijn eigen smaak kan inrichten.

Hij zoekt samen met zijn vriend een renovatieproject in de Ardennen waar ze volledig hun eigen ding kunnen doen. Waar Bart als interieurarchitect volledig zijn gang kan gaan. En dit zoeken ze met wijde vergezichten vanuit de tuin om helemaal te relaxen.

Huizenjagers Vakantiehuizen - © SBS Belgium
Huizenjagers Vakantiehuizen – © SBS Belgium

De makelaars van deze week

Jordan – Jordan is nog maar 28 jaar oud, maar oefent nu al zijn derde job uit. Dat het verkopen iets voor hem is, is zeker. Hij werkt bij We Invest in Hannuit.

Evi – Deze knappe vrouw heeft een echte ‘het is wat het is’-mentaliteit.  Ze werkt voor Immo Cosse in hartje Durbuy waar ze bezig is met een groot project waar ze 15 appartementen zal bouwen en verkopen.

Ronny – Op zijn 61 jaar heeft Ronny al zoveel dingen beleefd, landen bezocht en mensen ontmoet. Hij groeide op als getuige van Jehova, waar hij leerde verkopen van deur tot deur. Momenteel heeft hij 2 vastgoedkantoren en geeft hij de kriebel door aan zijn zoon.

Huizenjagers Vakantiehuizen is vanaf 3 augustus telkens van maandag tot donderdag om 20.30 te zien op VIER

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.