Quantcast
EntertainmentOproep

James Cooke brengt Extreme Makeover naar Vlaanderen

’s Werelds grootste, meest spraakmakende en life changing bouwprogramma komt naar Vlaanderen! In Extreme Makeover Vlaanderen nemen vrienden, familie en/of buren het huis onder handen van een gezin dat een zware tegenslag heeft gekend.

In Extreme Makeover Vlaanderen krijgt het huis van een gezin dat altijd klaar staat voor een ander en zichzelf daardoor vergeet, een ongeziene extreme verbouwing. 

Families met een hartverwarmend verhaal die een duwtje in de rug kunnen gebruiken – simpelweg omdat ze niet het geld, de mogelijkheid of de tijd hebben om hun huis om te toveren tot die perfecte droomwoning – kunnen binnenkort op de hulp rekenen van James Cooke en zijn experten van Extreme Makeover Vlaanderen.

Met de hulp van hun achterban, James en een team van experten hoeft de familie helemaal niets te doen. De grootste fans van het gezin en het Extreme Makeover-team werkt dag en nacht samen voor dat ene doel: het gezin in kwestie eindelijk hét geluk bezorgen dat ze verdienen door middel van een totale makeover van hun huis. Want voor die gezinnen betekent een nieuw huis een nieuwe start.

“Wat ben ik trots om het allergrootste verbouwprogramma ter wereld volgend jaar eindelijk ook naar Vlaanderen te kunnen brengen. Tv-programma’s rond verbouwen, bouwen en wonen zijn al lang sterkhouders bij Play4, want elk nieuw seizoen van Huizenjagers en Blind Gekocht wordt enorm gesmaakt bij de kijkers. Met Extreme Makeover Vlaanderen gaan we bewust verder op dat elan, en gaan we zelfs nog een stapje verder in make-overs van huizen. Dit nieuwe programma – dat in het buitenland al zijn succes heeft bewezen – past in Vlaanderen perfect bij Play4.

Met het succes van Blind Gekocht, De Bachelorette of Dancing With The Stars veroveren we keer op keer de Vlaamse harten door grote internationale formats die geheel eigen en vaak onvoorspelbare touch te geven. Ik ben er nog meer van overtuigd dat dit in- en aangrijpende verbouwprogramma spraakmakend zal worden door het enthousiasme én warme hart van James Cooke als gastheer.

Elke aflevering wordt in heel veel verschillende hoeken en streken van Vlaanderen voor een hele groep vrienden, familieleden en buurtbewoners een ongeziene en emotionele race tegen de klok. Dit is opnieuw een programma voor het hele gezin, want zowel jong als oud zal iedere keer weer het verrassende resultaat van James’ extreme verbouwing willen zien.”

Programmadirecteur Annick Bongers

James Cooke maakte vanavond in De Cooke & Verhulst Show bekend dat hij het tv-programma zal presenteren:

Beste realityprogramma

Internationaal is het programma Extreme Makeover Home Edition al een gigantisch succes. De reeks was al in 13 landen te zien: van Amerika en Brazilië tot in Roemenië. In Amerika zijn ze inmiddels al aan hun tiende seizoen toe, en het programma haalde op zijn piekmoment maar liefst 16 miljoen kijkers. De twee Emmy awards voor ‘beste reality programma’ vormen de Amerikaanse cherry on the cake en onderstrepen het succes van het verbouwprogramma bij uitstek.

James Cooke zoekt gezinnen met een grote gunfactor

Ken jij iemand die altijd voor iedereen klaar staat, maar eigenlijk nooit aan zichzelf denkt? Misschien ken je wel een familie met een hartverwarmend verhaal dat net dat ene duwtje in de rug kan gebruiken? Simpelweg omdat ze het geld misschien niet hebben, de mogelijk of tijd niet hebben om hun huis om te toveren tot hun perfecte droomwoning?

Verdient jouw familie dit? Of een familie die jij kent? Laat het snel weten via goplay.be/inschrijven.

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten