Quantcast
Entertainment

James Cooke en Tine Embrechts vervoegen stemmencast van Story Studio: Bestemming Atlantis

Studio 100 richt de allereerste Story Studio in België op en maakt nu ook nieuwe namen bekend voor de stemmencast. Naast Sven De Ridder en Peter Van De Velde zullen ook James Cooke, Tine Embrechts en Rik Verheye ook de stemmen inspreken voor Story Studio: Bestemming Atlantis.

In Story Studio: Bestemming Atlantis duikt de bezoeker in het verhaal van archeologe Jane die oude restanten van de stad Atlantis ontdekt. Het was al bekend dat Sven De Ridder en Peter Van De Velde een stem zullen inspreken, maar nu mogen ook James Cooke, Tine Embrechts en Rik Verheye zich aan het rijtje toevoegen.

James Cooke zal te horen zijn als de Gentse versie van Zeus, Peter Van De Velde als halfgod Atlas, Rik Verheye als de god van de smeedkunst en het vuur Hephaistos, Sven De Ridder als een Antwerpse versie van Poseidon en Tine Embrechts mag de stem van archeologe Jane inspreken.

“Ik ben supercontent dat ik mijn Gentse klanken nog eens kan bovenhalen voor de rol van Zeus! Alleen jammer dat ik af en toe door de andere goden belachelijk word gemaakt.

James Cooke als Zeus

“Ik heb mij helemaal kunnen uitleven in een zeer luide, Westvlaamse versie van de goddelijke smid!”

Rik Verheye als Hephaistos

“Ik vond het heel fijn om in de rol van archeologe Jane Clarke te kruipen, die al jaar en dag op zoek is naar Atlantis, de legendarische stad uit de Oudheid die verdween in de zee.”

Tine Embrechts als Jane

Coronaproof

Studio 100 Story Studio: Bestemming Atlantis is volledig coronaproof. De bezoekers moeten vooraf een tijdslot reserveren en kunnen dan het verhaal in kleine groepjes beleven. Daarnaast zal er ook een optimale ventilatie aanwezig zijn met UVC-lampen en dry-mist.

Story Studio: Bestemming Atlantis, vanaf 28 mei te beleven op de Meir in Antwerpen.

Tickets kun je reserveren via deze link.

Toon meer

Gerelateerde berichten