Gert Verhulst en James Cooke - © SBS BelgiumGert Verhulst en James Cooke - © SBS BelgiumGert Verhulst en James Cooke - © SBS Belgium

Na het succesvolle eerste seizoen, maken James Cooke & Gert Verhulst zich opnieuw klaar voor De Cooke & Verhulst Show. Het nieuwe seizoen belooft fijngevoeliger, frisser en intelligenter te worden, maar vooral boordevol humor en met nieuwe straffe tafelgasten.

De eerste blik op het nieuwe seizoen is alvast veelbelovend. Rani De Coninck blijft een van de vaste tafelgasten, maar dit najaar wordt ze afgewisseld door Tine Embrechts, Margriet Hermans en Herman Brusselmans.

Wanneer het nieuwe seizoen van start gaat is op dit moment nog niet bekend. Meer details over het najaar van Play4 worden later deze maand bekendgemaakt.

Lees ook: Ontdek hier het najaar van 2021

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.