James Cooke over zijn vader: “Hij is beter als grootvader”

ByLisa Paulussen

19 oktober 2023
James Cooke - © SBS BelgiumJames Cooke - © SBS BelgiumJames Cooke - © SBS Belgium

In een interview met Dag Allemaal, vertelt tv-maker, acteur en producent James Cooke hoe fantastisch hij zowel zijn moeder als zijn vader vindt in hun rol als grootouders van de kinderen van zijn zus Fleur.

Al doet hij daarbij wel een uitspraak over zijn vader die enigszins de wenkbrauwen doet fronsen: “Mijn papa is een betere grootvader dan hij ooit vader is geweest”, klinkt het eerlijk bij James. Al benadrukt hij dat hij dat allerminst negatief bedoelt.

“ik weiger dat namelijk als iets negatiefs te zien. Want mama en papa zijn vroeg uit elkaar gegaan, en daarvoor was hij als paracommando altijd weg. Hij heeft dus nooit echt zijn daddy-kant kunnen tonen”, zegt James. Maar nu dus wel. En wat mama als grootmoeder betreft, tot slot:: die eet die kinderen bijna op, hé”, lacht hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.