James De Musical: emotioneel lied over ‘den bompa’ laat geen enkele Pfaff onberoerd

De Pfaffs De Musical - © SBS BelgiumDe Pfaffs De Musical - © SBS BelgiumDe Pfaffs De Musical - © SBS Belgium

Vanavond was het in James De Musical op Play4 tijd voor de laatste musicalaflevering van 2021, maar wat voor één! De volledige familie Pfaff passeerde de revue. De tranen en anekdotes vloeiden.

Tijdens de realityreeks De Pfaffs was ‘den bompa’ meestal te vinden met een pintje in de hand. Vlaanderen omarmde hem meteen en hij werd een echt cultfiguur. Voor de familie Pfaff was hij vooral de grappige, warme bompa waar ze met veel liefde aan terugdenken. Omdat hij zo speciaal was voor de hele familie, kon een eerbetoon in De Pfaffs De Musical natuurlijk niet ontbreken.

Matchmaker Sergio verrast Sam & Kelly met glansrol

Dat Kelly Pfaff en Sam Gooris voor elkaar gemaakt zijn, had Sergio al in de gaten nog voor de twee elkaar kenden. Hij bracht de twee tortelduifjes met elkaar in contact en kon daarom niet ontbreken.

Kelly, Debby en kleinkinderen zetten moederkloek Carmen in de bloemetjes

Carmen Pfaff verdient een musical, en wat voor één. Deze keer namen de gasten zelf plaats op het podium… en dat zorgde voor een heleboel emoties.

James De Musical: elke donderdag om 20.35 uur een nieuwe aflevering, over het leven van een bekende Vlaming, op Play4 en GoPlay.

Lees ook: De Pfaffs worden in de bloemetjes gezet bij James Cooke

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.