Quantcast
Entertainment

James De Musical: Willy Sommers herbeleeft Pukkelpop en wordt verrast door dochter en kleindochter

James Cooke bezorgt acht BV’s een onvergetelijke avond met een musical over hun leven. We delen graag het beste uit de zevende aflevering: Willy Sommers De Musical.

Het werd een verrassende avond voor Willy Sommers in de musical over zijn leven. Zijn dochter, Annemie Vereecken, bracht een eigen versie van Formidable van Stromae, dat de relatie met haar vader weerspiegelt, en ook Willy’s kleindochter was van de partij. Een erg emotioneel moment, want Willy kon zijn tranen niet bedwingen.

Na het nummer nam Annemie plaats op de zetel en was ze openhartig over de eerste achttien jaar uit haar leven, waarin ze haar vader nooit heeft ontmoet.

Daarnaast blikt de musical terug op Pukkelpop 2018, toen Willy Sommers onthaald werd door een duizendtal enthousiaste festivalgangers. Het werd zijn mooiste en meest memorabele optreden ooit. Als kers op de taart mocht ook zanger en goede vriend Christoff De Bolle niet ontbreken. Hij nam ooit zijn beste vriendin Cindy mee naar ziener Rita en die vertelde hen dat Cindy en Willy twee kinderen zouden krijgen.

James De Musical, elke donderdag om 20.35 uur een nieuwe aflevering, over het leven van een bekende Vlaming, op Play4 en Goplay.

Toon meer

Gerelateerde berichten