James De Musical wint in Cannes prijs voor Best Factual Entertainment Show

James Cooke in James De Musical - © SBS BelgiumJames Cooke in James De Musical - © SBS BelgiumJames Cooke in James De Musical - © SBS Belgium

James De Musical van productiehuis Dedsit heeft in Cannes, na een eerste indrukwekkende seizoen met meer dan een miljoen kijkers op Play4, de prijs weggekaapt voor Best Factual Entertainment Show.

De vakprijzen worden elk jaar uitgereikt tijdens de C21 verkiezingen op de MIP en zijn toonaangevend binnen de internationale tv- en streaming-wereld. De show zet zich daarmee internationaal meteen op de kaart naast namen als Jimmy Fallon (Best Studio-Based Gameshow Format & Best Host of a Format).

“Wauw wauw wauw. Wat een geweldig nieuws en wat een fantastische pluim voor het volledige team achter James De Musical. Zo een internationale erkenning voelt wat surreël , maar ik ben echt wel apetrots op het talent dat we in huis hebben gehaald om dit waar te maken. Teamwork makes the dream work. En daarom wil ik ook nog eens uit de grond van mijn hart songwriter Stefaan Fernande bedanken die dit jammer genoeg niet meer kan meemaken, maar wiens talent onlosmakelijk verbonden is aan deze prijs.”

James Cooke

Proficiat aan de voltallige ploeg bij Dedsit en Play4.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.