Jan Jaap van der Wal zoekt publiek

Jan Jaap Van der wal en Stefaan Degand in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS BelgiumJan Jaap Van der wal en Stefaan Degand in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS BelgiumFoto: SBS Belgium

Vanaf zondag 8 januari kan je op Play4 kijken naar ‘Jan Jaap Op Zondag’, een nieuw programma dat elke zondag op het scherm te zien zal zijn. Voor opnames is de Nederlandse presentator Jan Jaap van der Wal op zoek naar publiek. De

De opnames gaan door in Play Zuid, de locatie waar ook de opnames van ‘De Tafel van VIER’ doorgaan en dat vanaf 16.30 uur en dat (meestal) op zondag. Wil jij in het publiek zitten? Schrijf je nu in via https://figuratie.be/production.php?p=10321

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.