Jani bewijst dat hij van alle markten thuis is in Zo Man Zo Vrouw

ByLisa Paulussen

25 oktober 2017

Jani en marktkramers… het is niet altijd een geslaagde combinatie. Maar beiden menen het goed, dus waarom niet eens samen in de kleerkast duiken? In die van Cristel (54) en Guy (57) uit Waasmunster, bijvoorbeeld.

Cristel vindt van zichzelf  dat ze iets te veel kilootjes meedraagt en denkt dit te moeten verbergen onder losse broeken en lange blouses. Haar ultieme stuk is de multifunctionele ‘pachino’. Een tophit op de markt. Of het ook bij Jani brokken maakt, is nog even afwachten. Guy houdt dan weer van felle prints en houthakkershemden. Bij hem primeert het praktische op het esthetische en dat staat natuurlijk lijnrecht tegenover wat onze stylingheld doorgaans orakelt.

De opdracht van de dag: maak van Guy een geklede man die toch casual is en restyle Cristel tot een frisse, glamoureuze verschijning. En neen hoor, onze favo stylist doet het niet met kleren van de markt. Wat had je dan gedacht?

Zo Man Zo Vrouw, donderdag 26 oktober om 20.35 uur bij VIJF.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.