Jani Kazaltzis houdt van zijn buren

Jani Kazaltzis in Blind Gekocht - © SBS BelgiumJani Kazaltzis in Blind Gekocht - © SBS BelgiumJani Kazaltzis, Blind Gekocht

Na ‘Blind Gekocht’ heeft Jani met het Play4-programma ‘Tussen 4 Buren’ opnieuw een verbouwprogramma te pakken als presentatieklus. In dat programma geven twee burenkoppels telkens één kamer in elkaars woning een volledige make-over.

Naar aanleiding van dit programma vertelt hij in Story over de eigen band met zijn buren en over of hij het zou aandurven om zelf deel te nemen aan zo’n programma: “Ik hou van mijn buren, we hebben een goed contact. Als ik een feestje geef en ze horen de muziek, dan komen ze er gezellig bij”, zegt Jani.

“Maar ik weet niet of ik ze zou vertrouwen om mijn interieur onder handen te nemen. Ik ben nogal een controlefreak”, gaat de presentator eerlijk verder. “Toen de werkmannen in mijn huis bezig waren, kwam ik meten of alle stopcontacten op gelijke hoogte stonden. Bovendien zijn al mijn muren wit, vrij neutraal dus, en die interieurdesigners komen niet langs om een muur wit te verven. Al begin ik de laatste tijd wel meer en meer oog te krijgen voor kleur. Maar ik weet dus niet of ik het zou durven”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.