Jani Kazaltzis: “Ik zit niet op een hoogtepunt”

Missie Griekenland - © SBS BelgiumMissie Griekenland - © SBS BelgiumMissie Griekenland - © SBS Belgium

Met programma’s als ‘Viva la Feta’, ‘Blind Gekocht’ en ‘Tussen 4 Buren’ gaat het Jani Kazaltzis als presentator voor de wind de voorbije jaren.

Toch zou hij zelf niet zover gaan om te zeggen dat zijn carrière op een hoogtepunt zit, dat lezen we in Story.

“Ik ervaar dit niet als een hoogtepunt, ik zie het vooral als allemaal leuke projecten die ik supergraag doe”, zegt Jani. “En dat vind ik het allerbelangrijkste als je tv maakt. Als het gewoon ‘werk’ wordt, is het niet meer tof, zowel voor mezelf als voor de kijker”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.