Jani Kazaltzis - © SBS BelgiumJani Kazaltzis - © SBS BelgiumJani Kazaltzis - © SBS Belgium

Eind vorige maand liet Play4 weten dat Kobe Ilsen geen nieuw seizoen van Blind Gekocht mag presenteren. Zijn opvolger is nu bekend, want niemand minder dan stylist en modegoeroe Jani Kazaltzis zal het team met Bart, Béa en Kelly, vervoegen. Hij maakte vanmorgen trots het nieuws bekend op Instagram.

We moesten er even op wachten, maar nu kennen we de opvolger van Kobe Ilsen van het Play4-programma. Jani Kazaltzis mag samen met Bart, Kelly en Béa op pad om kandidaten gelukkig te maken met een nieuw huis. Zijn aanpak zal naar eigen zeggen wel verschillen van Kobe en Dina Tersago. Zo zal hij vooral gesprekken aangaan met de koppels en hun een hart onder de riem stoppen.

Naast Blind Gekocht zijn er ook nog andere projecten van Jani in aantocht, onder andere in samenwerking met Otto-Jan Ham. Zijn programma’s, zoals All You Need is Jani en Jani Gaat, hebben ook succes bij onze noorderburen. Hij werd gecontacteerd door enkele Nederlandse productiehuizen, maar wegens een exclusiviteitscontract bij SBS Belgium sloeg hij het aanbod af.

Blind Gekocht seizoen 4, in het voorjaar van 2022 op Play4.

Lees ook: Kobe Ilsen niet langer presentator van Blind Gekocht

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.