Jean-Marie Pfaff openhartig: “Zonder haar zou ik het niet lang meer trekken”

ByLisa Paulussen

18 december 2023
VTM

Sinds zijn vrouw Carmen in mei 2023 getroffen werd door een hersenbloeding tijdens een vlucht naar hun vakantiebestemming Mallorca, staat voormalig wereldkeeper Jean-Marie Pfaff vaker stil bij de dood. Dat vertelt hij heel eerlijk in Humo.

“Normaal ben ik nochtans iemand die niet veel met de dood bezig is”, zegt hij. “Ik leef! In het nu! Maar zonder Carmen? Dat kan ik mij niet voorstellen”, klinkt het stil.

“Ik denk niet dat ik het zonder haar nog lang trek”, gaat hij verder. “In 2024 zijn we 50 jaar getrouwd. We zijn altijd samen geweest, we hebben altijd alles samen gedaan”, mijmert Jean-Marie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.