Jennifer Heylen: “De aanbiedingen stromen niet binnen”

Foto: Mudoo.be

Jennifer Heylen heeft hier en daar al wel eens wat mogen acteren en meespelen in een reeks, maar een echte hoofdrol bleef al die tijd toch uit. Tot nu, want nu speelt ze de hoofdrol in ‘Northern Lights’. En dat zou wel eens haar grote doorbraak kunnen betekenen.

“Het is niet dat de aanbiedingen uit Hollywood al binnenstromen. Toegegeven, ik begon wat moedeloos te worden: ‘Ik loop van de ene casting naar de andere, maar word nooit gekozen.’ Ik hoor dan dat mijn imago misschien te veel in de weg zit, dat ik té veel op tv kom. Tja, typecasting… ik neem de mensen dat ook niet kwalijk. Ik hoop dat ik met deze rol kan tonen dat ik meer kan zijn dan enkel mezelf, dat ik echt een personage kan spelen”, zegt Jennifer in Dag Allemaal.

In haar vriendenkring zitten veel vrienden die ook allemaal acteur zijn. Weinigen onder hen zijn al doorgebroken en hebben de rollen ook niet voor het kiezen.

“Je moet ook op het juiste moment op de juiste plaats zijn, hé. Tien jaar geleden had men mij wellicht niet eens auditie laten doen. Nu willen de mensen meer kleur en diversiteit. Op dat vlak heb ik veel geluk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.