Jennifer Heylen: “Ik ben mezelf in die relatie verloren”

De Slimste Mens ter Wereld: James Cooke en Jennifer Heylen - © SBS BelgiumDe Slimste Mens ter Wereld: James Cooke en Jennifer Heylen - © SBS BelgiumDe Slimste Mens ter Wereld: James Cooke en Jennifer Heylen - © SBS Belgium

Niet iedereen kan fan zijn van dezelfde persoon. Het is volkomen normaal dat je niet iedereen leuk kan vinden of niet iedereen goed kan vinden in wat hij of zij doet. Ook Jennifer Heylen heeft zo haar voor en tegenstanders en ze krijgt af en toe wel wat kritiek te horen.

“Vroeger vond ik kritiek heel erg. Als iemand iets gemeens zei, was dat een weergalm in een echokamer waar ik sowieso al in zat, een bevestiging van hoe ik mij voelde. Ik vind mezelf leuker dan tien jaar geleden, zelfverzekerder en megagelukkig. Ik heb precies de Prozac gevonden in mezelf – alsof mijn lichaam die zélf aanmaakt of zo. Dus als mensen nu gemene dingen zeggen, denk ik: ‘Whatever, doe eens twee seconden rustig! Roddel in je eigen WhatsAppgroep zoals elke normale mens”, lacht Heylen in Dag Allemaal.

Hoewel Jennifer Heylen nooit geen blad voor de mond lijkt te nemen, weten we bitter weinig over het liefdesleven van de actrice.

“Goh, ik ben lang écht hopeloos verliefd geweest op mijn ex. Ik ben in die relatie mezelf verloren, zo erg dat ik thuis met tranen vertrok voor een weekend met vriendinnen en me niet kon amuseren. Ik had daar in mijn hoofd een heel verhaal rond gemaakt, maar het was fictief. Het rare is dat je dan ineens begint te vechten voor iets dat niet bestaat.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.