Jens Dendoncker biedt excuses aan in laatste aflevering van Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Nora Gharib in Hoe Zal Ik Het Zeggen? - © DPG MediaNora Gharib in Hoe Zal Ik Het Zeggen? - © DPG MediaNora Gharib in Hoe Zal Ik Het Zeggen? - © DPG Media

Hoe Zal Ik Het Zeggen? is toe aan de laatste aflevering van dit seizoen en daarin biedt Jens Dendoncker zijn ongemeende excuses aan voor alle onverwachte gebeurtenissen die hij, samen met side-kick Jeroen Verdick, enkele Vlamingen onverwacht voorgeschotelde.

In het afgelopen seizoen van Hoe Zal Ik Het Zeggen? werden enkele bekende en onbekende Vlamingen opnieuw onverwacht geconfronteerd met enkele terechtwijzingen, emotionele bedankingen en romantische vragen. Jens en zijn team gingen dit jaar heel veel ver om hun doel te bereiken. Zo werden er soms zelfs speciale eenheden van de federale politie ingehuurd.

Nora Gharib komt vaak te laat en dat wouden haar zussen haar duidelijk maken. Voor de schijnopdracht van Hoe Zal Ik Het zeggen kwam ze maar liefst ander half uur te laat. Daarnaast werd Peter Van den Begin ingehuurd om een boodschap in iemands gezicht te brullen of vloog de ploeg van Hoe Zal ik Het Zeggen helemaal naar Zweden omdat Staf Coppens altijd sleutels kwijt speelde en broer Maarten het kotsbeu was.

Tot slot wou Jens zijn side-kick Jeroen Verdick graag bedanken. Hiervoor riep hij de hulp in van Jan Van Looveren om zijn boodschap over te brengen.

Ontdek hieronder de preview van de laatste aflevering;

Hoe Zal Ik Het Zeggen?, maandag 27 december 2021 om 20.35 uur bij VTM en ook op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.