Jens Dendoncker blikt terug op de opnames van Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Jens Dendoncker - © DPG MediaJens Dendoncker - © DPG MediaJens Dendoncker - © DPG Media

Met de opnames van het vierde seizoen van Hoe Zal Ik Het Zeggen? pikt Jens Dendoncker de draad stilaan weer op na een moeilijke periode.

Hoe Zal Ik Het Zeggen? is een programma dat hij bijzonder goed kent. Hij kon blindelings vertrouwen op de leden van het productieteam die hem alle ruimte gaven om op zijn eigen ritme te werken. Jens vertelt er voor het eerst over in een interview.

“Ik voelde dat het vuur er weer was om iets te doen dat ik echt graag deed. Nu gaat het beter: er zijn nog altijd moeilijke en sombere dagen maar die zijn in de minderheid. Ik ben nog altijd bezig met mijn herstel, mijn energiepeil is nog niet wat het zou moeten zijn maar ik denk dat ik op de goede weg ben. Na de opnames voelde ik plots: “Ow, de batterij is nu écht wel leeg!” en nu moet ik even kalm aan doen en rusten.” 

Jens Dendoncker

Hoe Zal Ik Het Zeggen?, vanaf maandag 8 november 2021 om 20.35 uur bij VTM.

Lees ook: Hoe Zal Ik Het Zeggen? is terug met verrassende nieuwigheden

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.