Jo Vally: “Een nieuwe generatie zwaait de plak”

ByMudoo

29 juni 2024
Foto: PhotoNews

Met ‘De Muziekshow’ wil initiatiefnemer Dennie Damaro, die al 35 jaar gepokt en gemazeld is in de Vlaamse showbizz, letterlijk een podium bieden aan nieuwe artiesten én gevestigde waarden die ondanks hun talent nog amper kansen krijgen op tv.

Een van die gevestigde waarden die met plezier optreedt in ‘De Muziekshow’ is zanger Jo Vally: “Gaat ‘De Muziekshow’ veel kijkers trekken?”, vraagt hij zich af in Dag Allemaal. “Als er maar twintig man kijkt, is het niet de moeite. Maar zoiets moet je tijd geven om te groeien en ik heb hoe dan ook respect voor mensen die iets ondernemen”, zegt Jo. Hij beseft dan ook dat het ook voor gevestigde waarden niet meer evident is om ‘Zomerhit’ of ‘Tien Om Te Zien’ te halen.

“We weten allemaal dat er nu een nieuwe generatie de plak zwaait. Maar de generatie die mee geschiedenis heeft geschreven, mogen ze ook niet zomaar aan de kant schuiven”, vindt hij. “Nu, in juli mag ik mijn nieuwe single ‘Het is weer zomer’ brengen in ‘Tien Om Te Zien’, dus ik ben blij”, besluit Jo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo