Johan en Edwin betrappen sluikstorters in De Vuilste Jobs van Vlaanderen

Johan en Edwin in De Vuilste Jobs van Vlaanderen - © DPG MediaJohan en Edwin in De Vuilste Jobs van Vlaanderen - © DPG MediaDe Vuilste Jobs van Vlaanderen

In De Vuilste Jobs van Vlaanderen trekken de kijkers voor dag en dauw met Johan en Edwin naar de snelwegparking langs de E17 in Waasmunster.

Die parking is een paradijs voor sluikstorters: elke ochtend droppen bestuurders er schaamteloos hun huishoudelijk afval. In opdracht van de Vlaamse overheid proberen Johan en Edwin hen op heterdaad te betrappen. Na hun detectivewerk wacht hen ook een vuilste job: dan duiken ze letterlijk in de vuilzakken op zoek naar identiteitsgegevens van sluikstorters.

Verder maken de kijkers kennis met Nico, het geheime wapen van de Stad Antwerpen tegen urinegeur. Elke dag gaat hij urinoirs en populaire wildplasplekken te lijf met zijn zelfverklaarde ‘pipikar’. Zijn eerste halte is de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, onder wildplassers een echte hotspot ondanks het aanwezige urinoir. Nico zet zijn tocht in sneltempo verder doorheen de stad: “Ik werk liefst alleen. Omdat het rap moet gaan. Vroeger wou niemand met mij samenwerken, omdat ik zo hevig ben.”

De Vuilste Jobs van Vlaanderen, dinsdag 1 maart 2022 om 21.35 uur bij VTM 2 en ook op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.