Kamal Kharmach groeide op in armoede

Foto: VTM

Komiek Kamal Kharmach kende een armoedige jeugd. En zelfs als kind, liet die armoede zich ook bij hem persoonlijk voelen.

Dat vertelt hij in een interview met Humo.

“Ik was 8 toen ik geld begon te sparen voor de schoolrekeningen, omdat ik me schaamde als mijn ouders die niet op tijd konden betalen”, vertelt hij. “En op mijn 14 ging ik werken om de stookolie thuis te betalen”, schets hij hoe moeilijk hij het thuis financieel had.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.