Kandidate uit ‘B&B Zoekt Lief’: “Mijn mond viel open”

ByMudoo

1 juli 2024
Foto: VTM

Dat het niet klikte tussen de Nederlander Jelmont, die in Portugal B&B Kairos Casa Grande uitbaat, en Ingrid die nochtans een poging wou wagen om in het nieuwe seizoen van ‘B&B Zoekt Lief’ zijn hart te veroveren is een understatement van formaat.

“Die man was een beetje – hoe moet ik het zeggen – verbitterd”, deelt Ingrid haar mening met Dag Allemaal. “Hij is na 20 jaar gescheiden van zijn vrouw, en hij had een gezondheidscentrum in Nederland. Hij is eigenlijk vertrokken naar Portugal om er een nieuw leven te beginnen.” Met dus eventueel een vrouw aan zijn zij, die hij via ‘B&B Zoekt Lief’ hoopte te vinden.“Maar die man had totaal geen interesse in mij en de andere kandidates”, zegt Ingrid.

“Hij heeft nooit één vraag aan ons gesteld. Maar later snapte ik waarom, toen de échte reden waarom hij meedeed uitkwam. Awel, mijn mond viel open: het was voor een weddenschap met Belgische vrienden van hem die daar in de buurt een restaurant uitbaten. Die vriend had gezegd: ‘Als jij aan ‘B&B Zoekt Lief’ durft mee te doen, dan krijg je van mij een fles champagne.’ Jelmont zei: ‘De buit is binnen, ik heb de weddenschap gewonnen!’ Ik voelde me gebruikt”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo