Kandidaten Temptation Island gaan dit voorjaar elke week te biecht bij Goedele Liekens

ByLisa Paulussen

21 december 2017

Geen programma dat zoveel over de tongen gaat als Temptation Island, aan de koffiemachine, op café of online. Geen programma dat voor zoveel online hits zorgt als het grote feest der verleiding dat doet. Temptation Island krijgt daarom dit voorjaar de digitale primeur met ‘Goedele on Top’, dat meteen het eerste volwaardige VIJF-programma wordt dat alleen en integraal op tablet, smartphone en PC kan worden bekeken.

Wie niet genoeg krijgt van het veelbesproken programma dat Temptation Island is, kan voortaan na elke aflevering terecht op VIJF.be waar Goedele napraat met de meest markante kandidaat uit de aflevering. Wat bezielde haar om hem te verleiden, wat ging er door zijn hoofd heen toen hij de beelden zag, wat is er nu preciés gebeurd… Zowel koppels als vrijgezellen klappen elke week  uit de biecht.

SBS bracht in 2017 spraakmakende programma’s zoals De Mol, De Slimste Mens ter Wereld en Temptation Island die niet alleen massaal op televisie bekeken worden, maar ook online op bijzonder veel bijval konden rekenen.

Meer dan 850.000 kijkers (unieke/actieve geregistreerde Vlamingen) volgen onze programma’s op VIER.be en VIJF.be. Temptation Island is bovendien het meest bekeken programma online, dat wekelijks duizenden jonge mensen naar vijf.be lokt. Met ‘Goedele on top’ wil VIJF in 2018  inspelen op de digitalisering van het kijkgedrag én de talkability van Temptation Island – als dat even kan- zowaar nog groter maken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.