Kathleen Aerts: “Hopelijk maken ze nu geen ruzie meer”

ByLisa Paulussen

22 oktober 2023
Kathleen Aerts en haar man Steven - © DPG MediaKathleen Aerts en haar man Steven - © DPG MediaKathleen Aerts en haar man Steven - © DPG Media

Wie kinderen in huis heeft, weet dat die vroeg of laat wel eens ruzie maken, dat is ten huize Kathleen Aerts en Steven niet anders. Maar er zijn er nog die daar wel eens ambras maken en dat zijn Tiger en Leopard, twee poezen die de woning van het koppel onveilig maken.

Afgelopen weekend staken Kathleen en Steven een krabpaal in elkaar voor Tiger, maar ze zijn op hun hoede, het zou wel eens kunnen dat Leopard jaloers gaat zijn en dat Tiger en Leopard ruzie gaan maken.  Spannend!!!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.