Kathleen Aerts openhartig: “Haar dood doet geen pijn meer”

ByLisa Paulussen

3 september 2023
Kathleen Aerts en haar man Steven - © DPG MediaKathleen Aerts en haar man Steven - © DPG MediaKathleen Aerts en haar man Steven - © DPG Media

Sinds 2015 woont en werkt voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts permanent in Zuid-Afrika. Al was ze recent nog eens op bezoek in België, en dan verblijft ze gewoon op haar eigen hoevetje in de Kempen.

Dag Allemaal vroeg haar of het niet emotioneel is weer even te wonen op een plek waar ook haar moeder, die in 2020 overleed aan jongdementie, nog verbleef. Zij had in Kathleens tuin immers haar eigen chalet.

“Natuurlijk is dat emotioneel, maar haar dood doet inmiddels geen pijn meer, ik merk dat ik elk jaar een stap verder zet in mijn verwerkingsproces”, reageert Kathleen. “De eerste keer dat ik hier terugkwam, stak het in mijn hart, maar nu komen er warme herinneringen naar boven”, zegt ze. “Een voorbeeld: de klimop zou ik nog eens moeten invlechten. Ik zei tegen mijn broer: ‘Weet je nog hoe we hier samen met mama op de grond zaten en met die klimop bezig waren?’”, glimlacht Kathleen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.