Kawtar Ehlalouch: “tijd voor iets anders”

Kawtar Ehlalouch, Peter Van De Veire en Wanne Synnave © VRT - Joost JoossenKawtar Ehlalouch, Peter Van De Veire en Wanne Synnave © VRT - Joost JoossenKawtar Ehlalouch, Peter Van De Veire en Wanne Synnave © VRT - Joost Joossen

Nog een kleine twee weken en Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert stoppen met de ochtendshow van MNM.

Kawtar staat al sinds september 2019 op met de MNM-luisteraar. In het begin aan de zijde van Peter Van de Veire, maar sinds 16 april 2022 nam ze het roer van de ochtendshow over, samen met Robin Keyaert. Het duo stond altijd klaar voor de MNM-luisteraar met de juiste muziek, het nieuws van de dag en vooral een goeie portie humor en enthousiasme.

Kawtar Ehlalouch: “Ik heb mij de afgelopen jaren ongelooflijk hard geamuseerd in de ochtendshow. Maar na vijf jaar vroeg opstaan is het tijd voor iets anders bij MNM. Ik ben superblij dat ik in de toekomst nog nieuwe herinneringen mag maken met alle luisteraars. Maar nu eerst nog focussen op de laatste extra speciale shows en dan eens goed slapen! 

Wat zij in het najaar gaat doen is nog niet duidelijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.