Kelly Pfaff excuseert zich al bij voorbaat: “Het ligt niet aan jullie”

Kelly Pfaff in Waar voor je Geld? - © DPG MediaKelly Pfaff in Waar voor je Geld? - © DPG MediaKelly Pfaff in Waar voor je Geld? - © DPG Media

Hoewel het de gewoonte was bij haar ouders thuis om elkaar geregeld een pluim te geven, kan Kelly Pfaff maar moeilijk om met complimenten. Dat lezen we in een interview van haar met het tijdschrift Dag Allemaal.

“Ik geef zelf heel graag complimenten, maar ik weet mij geen houding te geven als ik ze zelf krijg. Ik word daar zo verlegen van”, zegt Kelly. “Ik kan dat wel verdragen van mijn familie. En ook toen ik complimentjes kreeg over mijn performance in ‘Dancing With The Stars’, vond ik dat oké”, gaat ze verder. “Maar van al de rest… ‘Wat moeten die van mij?’, denk ik dan”, klinkt het.

“Och, ik denk dat ik anders reageer dan de mensen verwachten”, vervolgt Kelly. “Ik excuseer me hierbij alvast op voorhand als mensen vinden dat ik niet enthousiast genoeg reageer op een compliment: het ligt niet aan jullie, het ligt aan mezelf”, lacht ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.