Kobe Ilsen is helemaal klaar voor het tweede seizoen van De 3 wijzen

ByLisa Paulussen

24 maart 2018

Vanaf zondagavond 25 maart duikt Kobe Ilsen weer de Vlaamse huiskamers binnen met De 3 wijzen. Met een strak pak aan is hij helemaal klaar voor het tweede seizoen van dit legendarische panelprogramma, in een vernieuwd decor en met een hele hoop nieuwe wijzen. Vertrouwde gezichten als Maaike Cafmeyer en Sven de Leijer worden vervoegd door nieuwelingen als Julie Van den Steen, Philippe Geubels en Adriaan Van den Hoof.

Dit seizoen zijn er twee nieuwe rubrieken: in de nieuwe ronde “de verfilming” wordt het leven van een onbekende landgenoot, die iets uitzonderlijks heeft gepresteerd of onwaarschijnlijks heeft meegemaakt, verfilmd. En hieruit vloeit natuurlijk een verrassende vraag voort. Tom Audenaert, Liesa Naert en Koen Van Impe nemen de rollen voor hun rekening. Het antwoord op de bijhorende vraag wordt dan weer door de echte onbekende landgenoot gegeven.

In een andere nieuwe rubriek kan je genieten van de verrassende muzikale talenten van onder andere Herman Brusselmans, John Crombez, Caroline Van den Berghe, Pascal Braeckman en Mathias Vergels. Zij spelen een eigen versie van een nummer van een internationaal bekende artiest waar Kobe een onverwachte vraag over stelt.

Aflevering 1: Philippe Geubels, Maaike Cafmeyer en Erik Van Looy

Wie vertelt de waarheid en wie tackelt met uitgestreken gezicht de leugendetector: Philippe Geubels, Maaike Cafmeyer of Erik Van Looy? Kandidaten Naomi, een achttienjarige studente uit Olen, en de grappigste postbode van Halle, Andy, trappen het nieuwe seizoen van De 3 wijzen af.

Waarom werd een hypnoseshow op het laatste moment afgelast in Bergen? Kon Philippe op tijd remmen met zijn pas gekochte auto? Wat zeggen de IJslanders als ze gaan slapen? Waarom speelt de justitie-experte van de VRT, Caroline Van den Berghe, piano? En wat gebeurde er met een deel van het geld van de kluisroof in Zedelgem? We ontdekken het in deze eerste aflevering.

De 3 wijzenvanaf 25 maart 2018 om 20.30 uur op Eén.

De 3 wijzen is een programma van Dedsit voor Eén.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.