Het paasmenu van Sandra Bekkari

ByLisa Paulussen

23 maart 2018

Elke weekdag, van maandag tot vrijdag om 18.00 bij VTM, zal Sandra in “Open Keuken met Sandra Bekkari” haar gezonde leefwijze en gemakkelijke gerechten delen met kijkend Vlaanderen. Hoewel Sandra geen geschoolde chef is, heeft ze enorm veel passie voor koken én meer dan 20 jaar ervaring als gezondheidscoach.

Op maandag 26 maart fleuren kleurrijke lenterolletjes het begin van de week op. Sandra maakt twee versies: eentje met kip en mango en eentje met scampi’s en Oosterse groenten. Voor wie verzot is op ‘dippen’, voorziet Sandra ook een pittige, zoete dipsaus. “Opgelet: verslavend!”, lacht ze.

Dinsdag 27 maart wordt het watertanden met een maaltijdsalade met versgebakken platbrood op basis van yoghurt en mediterrane kruiden.

“Door jong én oud gesmaakt”, verzekert Sandra op woensdag 28 maart als ze een bessenmilshake en speelse fruitdonuts maakt.

Een aperitiefje op donderdag 29 maart om uit te kijken naar het lange paasweekend: Sandra geeft tips voor healthy fingerfood. Voor haar hoofdgerecht gaat ze de Spaanse toer op met kalfssteak en patatas bravas van zoete aardappel.

Een brunch gepland op Pasen? Sandra geeft op vrijdag 30 maart twee smakelijke ideetjes: frisse limoenmuffins met lemon curd en vrolijk gekleurde eieren.

Op het menu

Maandag 26/03: Duo van kleurrijke lenterolletjes met pittige, zoete dipsaus
Dinsdag 27/03: Maaltijdsalade met platbrood op basis van mediterrane kruiden
Woensdag 28/03: Bessenmilkshake & fruitdonuts
Donderdag 29/03: Kalfssteak met patatas bravas & healthy fingerfood
Vrijdag 30/03: Paascupcakes met maanzaad en lemon curd & vrolijke gekleurde eieren

Open Keuken, elke weekdag om 18h00 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.