Kobe Ilsen over het vaderschap: “Ik wil dat echt góed doen”

ByLisa Paulussen

19 november 2023
Kobe Ilsen presenteert binnenkort Blind Gekocht - © SBS BelgiumKobe Ilsen presenteert binnenkort Blind Gekocht - © SBS BelgiumKobe Ilsen presenteert binnenkort Blind Gekocht - © SBS Belgium

Anderhalf jaar geleden werden presentator en reporter Kobe Ilsen en zijn partner Sara voor het eerst ouders. Van een zoontje, Magnus. Een zoontje waarvoor hij zijn uiterste best doet om een zorgzame papa te zijn.

“Ik vind dat je het vaderschap ter harte moet nemen. Ik wil dat echt góed doen. Daarom dat ik me nu veel meer op mijn kind wil focussen”, vertelt Kobe aan Primo. “Want dat had ik misschien wat onderschat, de zorg voor Magnus in combinatie met al mijn professionele opdrachten. Ik geef gerust toe dat het een uitdaging is en blijft”, klinkt het eerlijk.

Hij is dan ook vast van plan om de komende tijd intens te gaan genieten van zijn zoon. “Magnus is een geweldig ventje. Het voelt heerlijk om hem dicht bij mij te hebben. Wanneer hij ‘s morgens nog even mee in bed komt liggen… Zulke momenten koester ik. Nu meer dan ooit”, aldus een geëmotioneerde Kobe. “Ik wil één en ander rechtzetten, zie je. Ook wat mijn vrienden en familie betreft. Te veel verjaardagsfeestjes heb ik aan mij moeten laten voorbijgaan. Dit najaar staat voor mij dus in het teken van mijn privéleven. De mensen die het allerbelangrijkste zijn voor mij”, besluit het VRT1-gezicht.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.