Lady Truckers: Anuschka trotseert elke dag moeilijke wegen met risico

Lady Trucker Anuschka in Lady Truckers - © DPG MediaLady Trucker Anuschka in Lady Truckers - © DPG MediaLady Trucker Anuschka, Lady Truckers

In een nieuwe aflevering van Lady Truckers zien we dat Anuschka elke dag langs moeilijke wegen rijdt om een lading bomen op te halen in Duitsland en die wegen zijn niet zonder risico…: “Bomen kunnen door de container in onze cabine vliegen.”

De Limburgse Anuschka is reeds 5 jaar lady trucker en heeft haar bijnaam De Avonturier niet gestolen. Ze rijdt elke dag naar Duitsland om een lading bomen op te halen in het bos. Aan de hand van coördinaten moet ze de juiste locatie zoeken en haar rijkunsten bovenhalen op smalle, onverharde en soms ook steile wegen. De job is dus niet zonder risico’s, want als ze bruusk moet remmen, kan er een boom door de container in de cabine vliegen.

Ondanks het risico is ze nooit bang en geniet ze volop van het truckersleven. Haar cabine is ook altijd rijkelijk gevuld met zoetigheden en een koekjestrommel en ze is ook altijd voorzien van kampeerstoeltjes en een mini barbecue.

Daarnaast volgt Lady Truckers ook Evelyne, die ervan droomt om met uitzonderlijk vervoer te rijden. Ze gaat voor het eerst de baan op met een extra remorque, maar na een dag vol tegenslag ziet ze het even niet meer zitten…Tot slot krijgt Alexia de inspectie over de vloer, Kiliana staat voor een zware taak en Linda vervoert een lading vol lekkers.

Bekijk hier de preview:

Lady Truckers, maandag 25 april 2022 om 21.50 uur bij VTM 2.

Lees ook: Bianca werd vrachtwagenchauffeur dankzij Lady Truckers

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.