Quantcast
Televisie

Lady Truckers: Katharina gebruikt haar vrouwelijke charmes in mannenwereld

In een nieuwe aflevering van Lady Truckers maken we kennis met vrachtwagenchauffeur Katharina (26) uit Poelkapelle. Ze zal nooit in haar cabine stappen zonder er goed uit te zien en draagt elke dag make-up. 

Katharina is één jaar Lady Trucker en rijdt sinds enkele maanden voor een klein transportbedrijf. Ze is zelfzeker en gooit af en toe haar vrouwelijke charmes in de strijd om iets gedaan te krijgen.

“Ik draag elke dag make-up, ook al is het een mannenwereld. Dat maakt me zelfzeker en vrouwelijk. Ik gebruik mijn charmes vaak om te vragen of ik voor mag gaan bij het laden en lossen. Als je ze hebt, moet je ze gebruiken!”

Katharina

Naast de kennismaking met Katharina krijgen we ook opnieuw de dagdagelijkse bezigheden van de andere lady truckers te zien. Tineke, Sarah en Chiara starten aan een nieuwe werkdag. Al moet Chiara eerst haar 17 jumping paarden nog voederen. “Ik wou van de paardensport mijn beroep maken maar ik heb een serieuze val gemaakt. Ik ben dan maar overgestapt naar een ander beest: mijn truck!

Bij vrachtwagenchauffeur Mieke loopt het bijna mis wanneer ze in alle haast een lading bier naar de andere kant van het land moet vervoeren. “Dat was op het randje, maar ik leef gelukkig nog! Ik ben helemaal over mijn toeren!”

Ontdek hieronder het fragment uit de aflevering:

Lady Truckers, dinsdag 30 maart 2021 om 21.50 uur op VTM 2.

Toon meer

Gerelateerde berichten