Quantcast
Televisie

Lady Truckers: Sarah neemt vibrator mee en twee nieuwe Lady Truckers doen intrede

In een nieuwe aflevering van Lady Truckers zien we hoe vrachtwagenchauffeur Sarah haar vibrator meeneemt in haar vrachtwagen. We maken ook kennis met twee nieuwe Lady Truckers: Yvonne (28) en Nicole (58). Yvonne werkte vroeger in de modesector en Nicole heeft in haar vrachtwagen gezelschap van haar kat Sofie.

Lady Trucker Sarah maakt s’ avonds in haar vrachtwagen tijd voor ontspanning met haar vibrator. “Het is niet moeilijk om als vrouw van huis te zijn. Ik heb mijn eigen speelgoedjes mee. Deze vibrator stimuleert de clit. Je kan dat heel hard zetten.”

Daarnaast krijgen we ook twee nieuwe vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs te zien. Yvonne (28), de stille kracht, en Nicole (58), de crazy cat lady.

Yvonne (28) – Izegem

Yvonne komt uit het West-Vlaamse Izegem. Ze is al vijf jaar Lady Trucker en kan niet zonder haar vrachtwagen, haar Harley Davidson en haar Fiat 500. Yvonne werkt momenteel als dieplader chauffeur, maar begon haar loopbaan als ontwerpster in de modesector.

Lady Truckers -© DPG Media
Lady Truckers -© DPG Media

Nicole (58) – Boechout

Nicole woont in Boechout en heeft al veertien jaar ervaring als vrachtwagenchauffeur. Ze vervoert logistieke machines zoals vorkheftrucks en heeft in haar vrachtwagen gezelschap van haar kat Sofie. Ze is een echte crazy cat lady die elke kat die haar pad kruist de nodige aandacht geeft door ze te voederen of te aaien.

Lady Truckers -© DPG Media
Lady Truckers -© DPG Media

Lady Truckers, dinsdag 6 april 2021 om 21.50 uur op VTM 2.

Toon meer

Gerelateerde berichten