Laura Tesoro alleen gespot op de gele loper van de Kastaars

ByLisa Paulussen

13 februari 2024
Foto: VTM

Laura Tesoro scoorde eerder dit jaar nog hoge kijkcijfers met ‘Starstruck’ en ‘Special Forces’ en maakte met dat laatste ook kans op een Kastaar. Winnen deden ze niet en Laura schitterde die avond niet alleen op de gele loper, maar ook op het podium met een eerbetoon aan Koen Wauters.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.