Quantcast
Thuis

Leah Thys mag ziekenhuis verlaten na coronabesmetting

Leah Thys (75) ligt niet langer in het ziekenhuis met het coronavirus. De actrice werd enkele dagen opgenomen in het ziekenhuis, maar is ondertussen weer thuis. Ze is ook stilaan aan de beterhand, dat meldt VRT NWS.

Leah Thys speelt “madame Marianne” in de populaire Eén-soap Thuis. Vorige week werd ze geveld door het coronavirus. Het is niet duidelijk waar ze de besmetting heeft opgelopen, privé of op het werk. De producer van Thuis benadrukt wel dat de coronamaatregelen strikt worden nageleefd op de set.

“Onze preventiemaatregelen worden elke dag opnieuw toegepast. Bij Thuis zijn we al een jaar aan de slag met een zeer strikte werkwijze. Sinds ze beschikbaar zijn, horen daar ook sneltesten bij.”

Thuis-producer Hans Roggen

Partner van Leah Thys overleden

Eerder deze week is Leah Thys haar man verloren aan het coronavirus. Advocaat, acteur en schrijver Jos De Man stierf op 88-jarige leeftijd. De actrice moet dat verlies nu proberen te verwerken.

“We zijn bezorgd om haar. Iedereen van Thuis, voor en achter de schermen, leeft erg met Leah mee. En ze wordt ook goed omringd door vrienden en familie.

Thuis-producer Hans Roggen

Door de afwezigheid van Leah Thys zijn er ook enkele aanpassingen gebeurd aan het scenario van Thuis. Deze week waren er opnames voor de seizoensfinale op 11 juni. Haar personage, Marianne Bastiaens, zal een tijdje niet te zien zijn.

Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde berichten