‘Lisa’: Amal en Gert maken ruzie

ByLisa Paulussen

28 november 2022 , ,
Lisa; seizoen 1 vanaf maandag 25 januari 2020 elke weekdag bij VTM. Op de foto: Oscar Willems (Jonas)

De maandag gaat weer van start en dus start er ook een nieuwe week in ‘Lisa’. En die begint al meteen met ruzie.

Jonas heeft plannen met de juwelen van Dorine. Amal en Gert maken al meteen ruzie tijdens hun eerste ontmoeting. Arthur is nerveus om Wannes terug te zien.

‘Lisa’, vanavond om 18u30 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.