Lisa: Amal laat zich niet commanderen

ByLisa Paulussen

21 februari 2023 ,
Lisa; seizoen 4, aflevering 60 op vrijdag 25 november 2022 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa)

Lisa heeft een fijne tijd en kan Jonas even uit haar hoofd zetten. Olivia polst bij Ben of hij ook iets voor haar voelt. Maar Ben wil enkel maar haar vriendschap. Dit maakt het voor Olivia nog helderder dat het tijd is om te vertrekken uit Massa en Vilvoorde. Suzanne en Reinhout genieten stiekem van elkaar, tot plots Arthur voor de deur staat. Vic ligt vastgebonden in een zetel. Zal Elke hem komen bevrijden? Arthur eist dat Amal de podcast offline haalt. Maar zo snel laat Amal zich niet commanderen.

‘Lisa’, vanavond om 18u30 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.