‘Lisa’: Elke start met een masterplan

ByLisa Paulussen

3 januari 2023 , ,
Foto: VTM

Elke zet haar masterplan om Amal buiten te krijgen in werking. Zal ze er in slagen? Arthur is vol van Wannes en hun relatie. Misschien zelfs té vol… Arthur weerlegt de beschuldigingen als zou de Keetal een drugshol zijn. Olivia is gesust, maar Gert? Impresario Davy ziet een mooie toekomst weggelegd voor Gijs. Maar ziet Gijs voor zichzelf ook die toekomst?

‘Lisa’, vanavond om 18u30 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.