Lisa: Gert zoekt weer toenadering tot Gijs

Lisa; seizoen 4, aflevering 53 op woensdag 16 november 2022 bij VTM. Op de foto: Bert Verbeke (Gert)

Reinhout wil ’t Excuus kopen. Maar zal het hem lukken? Arthur weet niet wat hij met Wannes moet doen. Gelukkig geeft Lisa hem goed advies. Vic zoekt op het werk toenadering tot Elke, maar die reageert niet zoals hij had gehoopt. Mira en Amal zijn druk bezig met hun reclamefilmpje, maar Dorian brengt hen op het ideale podcastonderwerp. Gert zoekt toenadering tot Gijs, maar hoe zal die reageren?

‘Lisa’, vanavond om 18u30 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.