Lisa: Jonas dreigt met een rechtszaak

ByLisa Paulussen

3 oktober 2023 , ,
Lisa; aflevering 119, op donderdag 9 september 2021 bij VTM. Op de foto: Oscar Willems (Jonas)

Jonas gaat naar Lisa en dreigt met een rechtszaak. Gijs gaat in op het voorstel van Remco en Elke. Reinhout krijgt slecht nieuws en licht Babette en Vic in. Katja neemt een bemiddelende rol op.

Lisa, deze avond om 18u30 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.