Lisa: Katja confronteert Gert

ByLisa Paulussen

18 mei 2023 ,
Lisa; aflevering 120, op vrijdag 10 september 2021 bij VTM. Op de foto: Anouck Luyten (Katja)

Katja ontdekt dat Gert tegen hen gelogen heeft en confronteert hem hiermee. Mira en Dorian leggen het bij en gaan verder dan ze tot hiertoe geweest zijn. Ze voelen zich gelukkig samen, tot Linda roet in het eten gooit. Suzanne en Sofie gaan op onderzoek bij de dokter. Die heeft verrassend nieuws voor Suzanne in petto.

Lisa, vanavond om 18u30 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.