Lisa: Katja heeft verschrikkelijk nieuws

ByLisa Paulussen

4 september 2023 , ,
Lisa; aflevering 120, op vrijdag 10 september 2021 bij VTM. Op de foto: Anouck Luyten (Katja)

Katja brengt Lisa op de hoogte van verschrikkelijke nieuws. Het politie-onderzoek wordt uitgebreid met nieuwe gebeurtenissen. Stuk voor stuk wordt iedereen op de rooster gelegd. Vooral Suzanne heeft het moeilijk met de situatie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.