Lisa: Mira krijgt nieuws

ByLisa Paulussen

27 september 2023 , ,
Lisa; seizoen 4, aflevering 42 op dinsdag 1 november 2022 bij VTM. Op de foto: Emanoel Nascimento Borges (Arthur) en Britt Hellinx (Lily - Rose)

Lisa en Ben veranderen hun toekomstplannen. Mikhel wil Jonas niet zomaar weer achterlaten. Katja speelt femme fatale. Remco biedt Elke en Gijs een grote kans aan. Mira krijgt eindelijk nieuws over Esmee.

Lisa, deze avond om 18u30 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.