Lisa: Suzanne is zenuwachtig voor de resultaten

Lisa; seizoen 4, aflevering 62 op dinsdag 29 november 2022 bij VTM. Op de foto: Hilde De Baerdemaeker (Suzanne)

Katja verplicht Gert zijn pillen weer te nemen, maar zal Gert het ook doen? Dorian en Mira verzoenen zich. Gijs zorgt voor een mooi afscheidscadeau. Reinhout ziet zichzelf als de ideale huisvader, maar daar denkt Suzanne anders over. Suzanne is op van de zenuwen wanneer ze de gynaecoloog belt voor het resultaat van de bijkomende testen: zullen beide kindjes gezond zijn? Suzanne krijgt geruststellend nieuws van de dokter en licht de kinderen in.

Lisa, vanavond om 18u30 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.