‘Lisa’: Vic haalt alles uit de kast

ByLisa Paulussen

24 november 2022 ,
Foto: VTM

Het is donderdag en dat betekent dat we ook vandaag een vaste afspraak hebben met ‘Lisa’

Lisa en Gert vinden het Vics fout dat de samenwerking met Guido is stopgezet. Vic zal er alles aan doen om dit ongedaan te maken, en schakelt hiervoor Elke in. Hij haalt alles uit de kast om zijn slag thuis te halen.

‘Lisa’, vanavond om 18u30 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.