Lisa: Vic probeert zijn leven meer richting te geven

ByLisa Paulussen

16 mei 2023
Foto: VTM

Lisa probeert alle privé- en werkballetjes in de lucht te houden, wat haar maar ternauwernood lukt. Katja laat zich voor Gerts kar spannen. Dorian maakt het goed met Gijs en zoekt troost. Vic probeert zijn werk- en liefdesleven meer richting te geven. Suzanne en Sofie mijmeren over het kleintje in Suzannes buik.

Lisa, vanavond om 18u30 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.