Lotte Vanwezemael en Dr. Servaas helpen koppels met maatje meer in Da’s dikke liefde

Lotte Vanwezemael en Dr. Servaas in het nieuwe realityprogramma Da's Dikke Liefde - © SBS BelgiumLotte Vanwezemael en Dr. Servaas in het nieuwe realityprogramma Da's Dikke Liefde - © SBS BelgiumLotte Vanwezemael, Dr. Servaas, Da's Dikke Liefde

Binnenkort zijn seksuologe Lotte Vanwezemael en Dr. Servaas te zien in het nieuwe Play4-realityprogramma Da’s Dikke Liefde. Zes afleveringen lang proberen ze de relatie en het seksleven van 4 koppels met een maatje meer een boost te geven.

In het gloednieuwe realityprogramma Da’s Dikke Liefde gaan 4 koppels de strijd aan met ongezonde gewoontes om zo hun gezondheid, hun relatie en bovenal hun seksleven een boost te geven. Ze krijgen hierbij de hulp en tips van seksuologe Lotte Vanwezemael en Dr. Servaas en geven zich hiervoor letterlijk en figuurlijk bloot.

Da’s Dikke Liefde geeft een pure en intieme inkijk in de relatie van de 4 koppels. Experten Lotte & Servaas evalueren de relaties en de gezondheid van de koppels en bepalen samen met hen hun fysieke en emotionele doelen. In elke aflevering volgt een evaluatie van hun traject.

Het programma is gebaseerd op het succesvolle Deense format Fede Forhold waar het populaire programma al aan haar vierde seizoen toe is. Sinds de start behoort het tot één van de best bekeken programma’s van DR1.

 “Koppels die al lang samen zijn komen soms in een sleur terecht, en verliezen zichzelf en elkaar een beetje uit het oog. Langzamerhand verdwijnt de fysieke & emotionele aantrekkingskracht, en komen ze in een negatieve spiraal die kan wegen op hun relatie én hun gezondheid. In dit programma gaan Servaas en ik samen met hen op zoek naar de oorzaken waarom ze zich minder in hun vel voelen, en stippelen we samen met hen een heel traject uit, om hen te helpen de doelen die ze zich vooraf stellen te bereiken.”

Lotte Vanwezemael

Wanneer Da’s Dikke Liefde te zien zal zijn op Play4 is nog niet bekend.

Da’s Dikke Liefde, binnenkort op Play4.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.