Luc Steeno plant groots feest

ByMudoo

16 januari 2024
Foto: VTM

2024 wordt een bijzonder feestjaar voor zanger Luc Steeno. Dit jaar staat hij maar liefst 35 jaar op de planken én eind juni wordt hij bovendien 60. Twee bijzondere mijlpalen die het verdienen om op passende wijze gevierd te worden.

En dat doet de zanger dan ook, met een groot concert – ‘Steeno 60’ – in het Kursaal van Oostende. “Toen ik 50 werd, stond ik 25 jaar op de planken, dat heb ik ook gevierd met een groot concert voor fans en vrienden, met taart en cava achteraf”, zegt Luc aan Dag Allemaal. “En nu gaan we hetzelfde doen. Samen met gasten als Sandra Kim, Christoff, De Romeo’s en Laura Lynn.”

Zijn eigenlijke verjaardag, die de dag voor het concert is, zal hij daarom heel wat bescheidener vieren. “Misschien ga ik wel een stukje taart eten en een glaasje champagne drinken, of gewoon een koffietje”, denkt de zanger. “En mijn ouders, broer en zus zullen wellicht wel eens langskomen. Maar dat zal het zijn. Pas na het concert zal het iets uitbundiger kunnen, gelukkig zijn dan ook alle mensen die ik graag heb in mijn buurt”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo